Amazon і Google можуть випустити навушники в стилі Apple AirPods — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon і Google можуть випустити навушники в стилі Apple AirPods

Технології&Авто
1385
Аналітик TF International Securities Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), який нерідко надає достовірну інформацію про гаджети, що перебувають на етапі підготовки, повідомив про те, що у навушників Apple AirPods незабаром можуть з’явитися серйозні конкуренти.
Нагадаємо, що AirPods – повністю бездротові навушники, оснащені багатим набором сенсорів. У комплект входить бездротовий зарядний чохол, що забезпечує кілька додаткових циклів зарядки.
За інформацією Мінг-Чі Куо, навушники в стилі AirPods можуть випустити гіганти Amazon і Google. І саме ці пристрої складуть основну конкуренцію навушникам Apple.
«Ми вважаємо, що успіх AirPods привернув увагу Google і Amazon, і ці дві компанії випустять AirPods-подібні продукти в другій половині 2019 року», – зазначив аналітик.
Мінг-Чі Куо вважає, що новинки Amazon і Google матимуть успіх на ринку. Пояснюється це тим, що Amazon є творцем одного з найпопулярніших голосових асистентів (Alexa), в той час як Google є розробником Android – найпопулярнішої операційної системи на ринку смартфонів.
Таким чином, вважає експерт, у другій половині наступного року сумарні поставки нових навушників Amazon і Google можуть скласти від 10 до 20 млн штук.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас