Партнер Apple обговорює можливість виробництва iPhone у В'єтнамі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Партнер Apple обговорює можливість виробництва iPhone у В'єтнамі

Фондовий ринок
216
Компанія Foxconn, яка є найбільшим партнером Apple у складанні смартфонів iPhone, розглядає можливість запуску заводу у В’єтнамі для пом’якшення будь-яких наслідків нинішньої торговельної війни між Сполученими Штатами і Китаєм, повідомляють в’єтнамські державні ЗМІ.
Публікації на цю тему з’явилися після того, як в інтерв’ю агентству Reuters кілька керівників вказали на В’єтнам і сусідній Таїланд в якості бажаних місць призначення, якщо їм буде потрібно захистити свою діяльність від наслідків торговельної війни, долаючи такі перешкоди, як брак кваліфікованої робочої сили і недосконала інфраструктура.
«Foxconn Group і Народний комітет Ханоя працюють разом з метою відкриття у В’єтнамі заводу з виробництва iPhone, щоб звести нанівець наслідки торговельної війни США з Китаєм», – повідомляється в газеті Vietnam Investment Review. Газета послалася в статті на розповідь Ву Тін Лока (Vu Tien Loc), глави В’єтнамської торговельно-промислової палати, який обговорював це питання з прем’єр-міністром Нгуєном Сюань Фуком (Nguyen Xuan Phuc) на зустрічі, що відбулася 22 листопада.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас