Apple може представити AirPods — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple може представити AirPods

Фондовий ринок
772
Apple видалила всі згадки про свій бездротовий зарядний килимок AirPower і він все ще не з’являвся в продажу.
Тому виникло припущення, що та ж доля чекає і чохол для бездротової зарядки AirPods.
Відомий аналітик Мін-Чі Куо зазначає, що AirPods з підтримкою бездротової зарядки вийдуть вже в першому кварталі 2019 року.
Він передбачає, що будуть і інші зміни крім підтримки бездротової зарядки. З’явиться підтримка більш нової специфікації Bluetooth (імовірно, Bluetooth 5.0). Можливо, гарнітура отримає новий чіп серії W і включатиме зміни в конструкції, такі як більш термостійка петля чохла.
Петля і нові внутрішні компоненти будуть коштувати дорожче, за словами аналітика Мін-Чі Куо, хоча він не сказав, що це призведе до підвищення вартості. Примітно, що він не згадав зарядний килимок AirPower, який спочатку призначався для запуску в тандемі з новими AirPods. Це не виключає його дебют, але технічні проблеми, від яких страждає AirPower, можуть привести до самостійного виходу гарнітури.
Користувачам сучасних AirPods можна набратися терпіння і почекати більш суттєвого оновлення – за словами пана Куо, готується повністю новий дизайн гарнітури, хоча і не раніше початку 2020 року. Минулі чутки вказували на те, що Apple працює над водонепроникними AirPods, які вийдуть в 2019 році.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас