Автогіганти Volkswagen і Ford об'єднаються в альянс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автогіганти Volkswagen і Ford об'єднаються в альянс

Технології&Авто
749
Автоконцерн Volkswagen займається створенням альянсу з американською корпорацією Ford. Про це заявив глава Volkswagen (VW) Херберт Діс після зустрічі глав німецьких автовиробників з президентом США Дональдом Трампом, передає Reuters.
“Альянс між Volkswagen і Ford передбачає, що дні, коли автовиробники працювали поодинці, закінчилися, оскільки тарифи, нові технології і суворіші правила викидів фрагментують ринки, які колись були глобальними”, – зазначає агентство. Зокрема, раніше в США скасували екологічні стандарти для авто, а в ЄС, навпаки, вимоги посилюються.
За словами Діса, Volkswagen міг би виробляти машини на американських заводах Ford.
“Ми перебуваємо на досить просунутій стадії переговорів і діалогу з корпорацією Ford з метою створення глобального автомобільного альянсу, що також зміцнить американську автомобільну промисловість”, – сказав Діс.
У свою чергу, виконавчий директор Ford Білл Форд-молодший повідомив, що переговори з Volkswagen про альянс йдуть “дуже добре”. Він зазначив, що поки не хоче багато говорити про союз VW, бо у сторін “багато делікатних речей, які потрібно обговорити”.
Про те, що Volkswagen і Ford можуть об’єднати зусилля з розробки і випуску нових моделей комерційного транспорту, ЗМІ повідомили в червні 2018 року.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас