У МОЗ прокоментували "надвисокі зарплати" заступників Супрун — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МОЗ прокоментували "надвисокі зарплати" заступників Супрун

Казна та Політика
2127
У жовтні 2018 року керівництво МОЗ отримало одноразову додаткову виплату, тому сума заробітної плати була вдвічі вищою.
Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров’я.
“За жовтень заступники з МОЗ України отримали зарплати вдвічі вищі, ніж в середньому протягом року. Йдеться про матеріальну допомогу – одноразову додаткову виплату, яка не перевищує суму середньої зарплати за місяць. Така допомога – невід’ємна частина соціального пакета кожного співробітника кожного міністерства і може бути використана для вирішення особистих соціально-побутових питань – від оренди або ремонту житла до оздоровлення дітей або інших членів сім’ї”, – підкреслили в МОЗ.
У відомстві також зазначили, що розмір заробітної плати керівництва МОЗ України істотно відрізняється щомісяця, оскільки на рівень виплат впливає низка факторів.
“Наприклад, компенсація відряджень і невикористаної відпустки. Наприклад, заступник міністра Роман Ілик у лютому 2018 року отримав менше 10 тис. грн, в квітні – понад 57 тис. грн, а в липні – майже 31,5 тис. грн. А заступник міністра Олександр Лінчевський в січні отримав 29,5 тис. грн, а в липні – трохи більше 58 тис. грн. Заступник міністра з питань євроінтеграції Ольга Стефанишина в лютому отримала трохи більше 28 тис. грн, а, наприклад, в квітні – 56,6 тис. грн”, – поінформували в МОЗ.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас