В Одесі на місяць зупинять роботу всіх забудовників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Одесі на місяць зупинять роботу всіх забудовників

Нерухомість
1539
В Одесі на місяць призупинять всі будівельні роботи. Також будуть проведені перевірки дозвільної документації забудовників. Надалі ці заходи будуть поширені і в інших регіонах.
Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко на брифінгу в Одесі після виїзної наради з керівництвом силових відомств.
“Я сьогодні попросив главу Одеської ОДА (Максима Степанова – ред.) в рамках його повноважень і міністра внутрішніх справ (Арсена Авакова – ред.) провести зупинку всього будівництва, провести перевірки документів, причому почати це буквально через тиждень. За тиждень ми запропонуємо алгоритм, і всі будівельники повинні показати свої документи”, – сказав Луценко, цитує його Інтерфакс-Україна.
Починати перевірки документів будуть з Одеси, потім процес буде поширений і на інші регіони, додав глава ГПУ.
Генпрокурор підкреслив, що найчастіше насильство на вулицях пов’язано, зокрема, з незаконною діяльністю забудовників, через протистояння різних сторін.
“Потрібно розібратися, чому навколо будівництва стільки напівкримінальної і кримінальної активності. Відповідь очевидна: більшість забудовників не має повного пакету документів і користується наближеністю до влади, щоб отримати шматок землі”, – заявив він.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас