Справа Приватбанку: Коломойський і Боголюбов винні вже 3 мільярди доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Справа Приватбанку: Коломойський і Боголюбов винні вже 3 мільярди доларів

Фондовий ринок
2291
Ціна позову державного Приватбанку в Лондонському суді до колишніх акціонерів Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова зросла до близько 3 мільярдів доларів.
Про це повідомляє прес-служба банку.
У банку заявили, що шахрайські дії Коломойського та Боголюбова завдали збитку на суму 1,9 млрд доларів плюс проценти (що нараховуються у розмірі близько 500 тисяч доларів на день).
“[Банк] залишається впевненим, що в кінцевому рахунку йому вдасться привести свої позовні вимоги до розгляду в суді Лондона. Станом на сьогодні, ціна позову банку (разом із процентами) становить приблизно 3 млрд дол США.
Крім того, як повідомляється, Високий суд Лондона надав Приватбанку дозвіл на оскарження рішення суду першої інстанції щодо питання юрисдикції. Банк подасть апеляційну скаргу найближчим часом.
“Судовий наказ про всесвітній арешт активів колишніх власників банку, Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова, та шести компаній, які, як заявляється, підконтрольні їм, на суму 2,6 млрд доларів наразі залишається чинним”, – йдеться в повідомленні.
“Відповідачам і надалі заборонено, крім іншого, відчужувати свої активи без згоди банку або дозволу англійського суду”, – повідомили в фінустанові.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас