Голова ПриватБанку стане ментором Global Hack Weekend 2018 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова ПриватБанку стане ментором Global Hack Weekend 2018

Особисті фінанси
15
Голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл стане ментором найбільшого в Україні та Східній Європі хакатону Global Hack Weekend, що відкриється 23 листопада в Києві. Як повідомив Петр Крумханзл, інновації та безперервність їх впровадження – це спосіб мислення та ідеологія ПриватБанку, тому банк виступає головним партнером хакатону.
«Ми хочемо, щоб проактивна інноваційність стала способом мислення всієї України, – зазначив Петр Крумханзл. – Україна має потужний потенціал діджиталізації та може стати лідером нових розробок у Європі, це лише питання часу».
У рамках Global Hack Weekend 2018 ПриватБанк і Mastercard нададуть команді-переможцю поїздку на WEB Summit у Лісабон з покриттям усіх витрат для 3 учасників. Ще дві команди, яких відберуть банкіри, отримають підтримку ПриватБанку та Mastercard у подальшому розвитку проекту та зможуть особисто представити його на Finovate 2019 у Сан-Франциско.
За даними оргкомітету GHW 2018, на хакатоні зберуться понад 1 000 фахівців, менторів та підприємців, щоб вирішити, якими будуть технології майбутнього. Окрім ПриватБанку та Mastercard, серед партнерів і менторів хакатону представники фондів WNISEF, Horizon capital, Funcubator, AVentures Capital, засновники та топ-менеджери компаній TemplateMonster, Depositphotos і Concepter. Найкращі ідеї отримають можливість для подальшого розвитку, мікрофінансування, гаджети, ліцензії та передплати.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас