The Banker назвав Райффайзен Банк Аваль "Кращим банком року в Україні" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

The Banker назвав Райффайзен Банк Аваль "Кращим банком року в Україні"

Особисті фінанси
36
Відень. 30 листопада. — Райффайзен Банк Інтернаціональ водинадцяте отримав нагороду «Кращий банк року в Центральній та Східній Європі» від журналу The Banker, а його дочірні банки в Україні, Австрії, Болгарії та Словаччині визнані кращими на своїх внутрішніх ринках.
Цей авторитетний журнал видавництва Financial Times вручив нагороди фінансовому директору РБІ Мартіну Грюллю під час гала-церемонії нагородження в Лондоні 29 листопада.
«Реструктуризований та більш адаптований до вимог часу Райффайзен Банк Інтернаціональ проголошує своїм головним завданням задоволення потреб клієнтів. Мірилом успішного виконання цього завдання стало отримання ним звання «Кращий банк року -2018» у чотирьох країнах регіону [Центральної та Східної Європи] — в Австрії, Болгарії, Словаччині та Україні», — так у грудневому випуску журналу The Banker коментують, чому РБІ став переможцем у цьому регіоні. Іншими критеріями оцінки були також підвищення загальної капіталізації та ефективності, простота сервісів, чіткий фокус на регіон Центральної та Східної Європи, зростання прибутковості, скорочення витрат на ризики, а також низка технологічних нововведень.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас