Нафтогаз планує продавати газ населенню на роздрібному ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафтогаз планує продавати газ населенню на роздрібному ринку

Енергетика
2938
НАК “Нафтогаз України” після відкриття ринку газу в Україні планує вихід на роздрібний ринок, зокрема, продаж газу населенню.
Про це заявив голова газового бізнесу НАК “Нафтогаз України” Андрій Фаворов.
“Передбачається, що скоро відкриється ринок для поставок газу для населення. Це, сподіваюся, дозволить змінити сприйняття НАК серед населення. У мене теж є ідеї, як до цього підійти. Але стратегію подальшого розвитку цього сегмента ми найближчим часом будемо обговорювати з Наглядовою радою. З “Нафтогазу” потрібно робити клієнтоорієнтовану компанію, і цим можна займатися”, – зазначив Фаворов.
Відповідаючи на питання, яким чином “Нафтогаз” планує конкурувати на цьому ринку з облгазами, більшість з яких контролює Дмитро Фірташ, Фаворов зазначив, що сьогодні здійснюється робота над тим, щоб створити можливості і навички для компанії для роботи на зазначеному ринку.
“Після відкриття ринку напряму контракти з “Нафтогазом” ніщо не зупиняє. Облгаз виступатиме в ролі транспортера газу, але працювати в цьому напрямку потрібно. У “Нафтогазу” повинні бути можливості і навички, щоб зайняти цю нішу на ринку”, – сказав Фаворов, одночасно відмовившись надавати деталі цієї стратегії до їх узгодження з Наглядовою радою.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас