Будівництво на Поштовій: Київрада зобов'язала інвестора внести до проекту музей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Будівництво на Поштовій: Київрада зобов'язала інвестора внести до проекту музей

Казна та Політика
510
Київська міська рада припинила інвестиційний договір із забудовником Поштової площі в його чинній редакції та зобов’язала інвестора передбачити у проекті будівництва приміщення для музею.
За це рішення проголосували 95 депутатів.
Зокрема, рішення передбачає, що невиконання інвестором положень оновленого інвестиційного договору є підставою для його розірвання в односторонньому порядку. Окрім того, у разі відмови інвестора внести зміни у договір міська влада може звернутись до суду з позовом про розірвання.
«Інвестор, у свою чергу, має у найкоротші терміни представити альтернативний проект укріплення Поштової. Після того, як проект буде погоджено археологами та всіма сторонами, Департамент охорони культурної спадщини зможе зняти припис на виконання будівельних робіт і інвестор укріпить Поштову, що надасть археологам можливість завершити розкопки», – зазначив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.
Як відомо, у жовтні на засіданні Київради депутати погодились ухвалити рішення щодо припинення інвестиційного договору з інвестором на Поштовій площі за основу, аби надати інвестору можливість запропонувати зміни до проекту рішення. Йшлося про зобов’язання інвестора створити музейний простір та внести це одним із пунктів до інвестдоговору.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас