В КМДА розповіли, де з'являться перехоплюючі паркінги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В КМДА розповіли, де з'являться перехоплюючі паркінги

Казна та Політика
657
Депутати Київради врегулювали порядок функціонування платних місць для паркування на території столиці. Визначено місця для перехоплюючих паркінгів біля кінцевих станцій метрополітену. Їх внесено до переліку паркувальних майданчиків, які закріплені за профільним комунальним підприємством.
Очікується зменшення навантаження на вулично-дорожню мережу, адже власники авто матимуть можливість залишити машину і продовжити рух до центральної частини міста громадським транспортом.
“Ми повинні зробити столицю комфортною та зручною як для водіїв, так і для пішоходів. Відтак, ми плануємо вже зараз створювати нові автостоянки, аби привести паркувальний простір міста у відповідність до європейських стандартів. Отож, згідно з документом, у столиці має з’явитися близько 120 паркувальних майданчиків на більш як 9 тисяч машиномісць”, – зазначив голова постійної комісії Київради з питань транспорту Олексій Окопний.
Як повідомляє прес-служба Київради, за попередніми розрахунками, це дозволить місту отримувати 25 мільйонів гривень щорічно.
Згідно з рішенням, також місто зобов’язалося створити 7 перехоплюючих паркінгів на в’їзді у столицю та 4 штрафмайданчики.
За матеріалами:
Вечірній Київ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас