Apple заперечує інформацію про падіння продажів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple заперечує інформацію про падіння продажів

Фондовий ринок
283
Про те, що у Apple не заладилося з продажами нових iPhone, особливо з молодшою ​​моделлю iPhone Xr, ми останнім часом чули чимало разів. І ось зараз Apple відреагувала, але спростувала вона ці повідомлення не конкретними цифрами продажів, а в своїй улюбленій манері з безглуздими фразами.
У розмові з журналістом CNET віце-президент Apple з міжнародного маркетингу Грег Джосвяк заявив, що модель iPhone Xr найбільше продавалася з всіх інших з самого виходу на ринок і залишається такою донині.
Віце-президент Apple також назвав недостовірними дані про те, що через низький рівень продажу компанії довелося істотно скоротити замовлення у постачальників, яким через це довелося вдатися до скорочень персоналу.
Треба сказати, що досі Apple не робила ніяких публічних заяв щодо того, як продаються нові iPhone. У те, що iPhone Xr є найпопулярнішим в лінійці iPhone 2018 року, віриться охоче. Але без точних цифр про кількість проданих iPhone Xr в штуках складно об’єктивно оцінювати успіх цієї моделі. Можливо, смартфон iPhone Xr дійсно є неймовірно успішним, але варіант, що його результат просто кращий на тлі слабких продажів старших моделей iPhone Xs і Xs Max, також однаково вірогідний.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас