Водіям запропонували новий електричний пікап — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Водіям запропонували новий електричний пікап

Технології&Авто
948
Компанія Rivian опублікувала в Інтернеті кілька відео, в яких показаний абсолютно новий електричний пікап Rivian R1T. Його офіційна прем’єра відбудеться в Лос-Анджелесі.
Зовні Rivian R1T нічим особливим від інших пікапів не відрізняється, хіба що характерною передньою частиною. Але у нього зовсім інша технічна «начинка», що складається з чотирьох електромоторів і батареї, у якій є три варіанти ємності. Загальна потужність чотирьох електромоторів досягає 800 кінських сил і цілих 14 000 Нм крутного моменту.
У базовій комплектації цей електричний пікап на одній зарядці батареї зможе проїхати 370 км. У комплектації середнього рівня – близько 480 км. Запас ходу у топовій комплектації з батареєю в 180 кіловат складе близько 640 км, що вже дуже пристойно. Швидке заряджання батареї займе всього 30 хвилин.
У базовій комплектації R1T до 100 км/год розженеться за 4,9 секунди, а в топовій – за 3,3 секунди. При цьому його максимальна швидкість буде дорівнювати 200 км/год. Для електричного пікапа це дуже хороші показники.
Особливу увагу дизайнери та інженери компанії Rivian приділили салону свого пікапа. Він оброблений якісними сучасними матеріалами.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас