Denso і Infineon створюватимуть електроніку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Denso і Infineon створюватимуть електроніку

Фондовий ринок
175
Denso і Infineon оголосили про зміцнення довгострокового партнерства в сфері створення передової електроніки для автомобілів.
Кожна з цих компаній по-різному залучена в ринок електроніки для автомобільного транспорту.
Якщо Denso розробляє технології і поставляє компоненти і системи, то Infineon переважно зайнята розробкою і виробництвом напівпровідникових дискретних та інтегрованих рішень. Обидві вони мають спільні точки докладання зусиль, і кожна з них отримає виграш від спільної діяльності.
Застосуванням зусиль компаній стануть такі нові сфери автомобільної електроніки, як самокеровані автомобілі та електромобілі. Треба підкреслити, що компанії Denso і Infineon співпрацюють понад 10 років. У 2012 році Infineon отримала престижну фірмову премію Denso за розробку датчиків тиску в шинах, що автоматично позиціонуються. Електроніка сама визначала, до якого колеса належить той чи інший датчик в бездротовій мережі автомобіля, і прив’язувала дані до системи оповіщення водія.
Для підтвердження серйозності планів щодо спільної довгострокової роботи Denso придбала деяку частину акцій Infineon. Сума угоди не розкривається, повідомляється лише, що вона становить кілька десятків мільйонів євро (mid-double-digit million Euro). Для Infineon з її ринковою капіталізацією близько $23 млрд. – це не більше ніж жест доброї волі Denso. Основним показником співпраці компаній стане зростання закупівель з боку Denso контролерів, датчиків, силових елементів і інших напівпровідникових рішень Infineon.
За останні роки Denso помітно розрослася – до 220 підрозділів в 35 країнах і регіонах, і цей процес триває.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас