ДФС розмитнила вже 15 "єврономерів" за пільговими умовами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС розмитнила вже 15 "єврономерів" за пільговими умовами

Технології&Авто
2541
ДФС розмитнила 15 єврономерів за пільговими умовами з початку набрання чинності закону, що передбачає нові правила ввезення транспортних засобів з іноземною реєстрацією.
Про це повідомив представник ДФС.
До 25 листопада імпорт цього автомобіля був неможливий через заборону на митне оформлення автомобілів старше 8 років.
“Всього з початку дії нових правил ввезення автомобілів на іноземній реєстрації вже оформлено 15 таких транспортних засобів. В бюджет перераховано 890 тис. гривень, економія за рахунок пільгових ставок склала майже півмільйона гривень”, – повідомили у фіскальній службі.

Мої fiнанси:

  • Протягом 90 календарних днів з дня набрання чинності законом базова ставка акцизного податку розраховується з 50%-ою знижкою.
  • Митне оформлення здійснюється за умови добровільної сплати до державного бюджету коштів в сумі, що дорівнює 8500 гривень (500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).
  • При ввезенні б/у авто для постійного користування підтвердження відповідності екологічним нормам Євро-5 не потрібно.
До речі, якщо ви стали власником автомобіля на «еврономерах», тому що вам не подобається переплачувати, обирайте спеціальні кредитні карти для автомобілістів прямо на нашому порталі. Картки для водіїв дозволяють отримувати готівку і додаткові знижки на автозаправних станціях.

Вибрати карту 🚗

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас