Кабмін ухвалив необхідні документи за бюджетними соціальними програмами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін ухвалив необхідні документи за бюджетними соціальними програмами

Казна та Політика
238
Уряд врегулював порядок використання коштів за важливими бюджетними соціальними програмами.
Про це повідомляє Урядовий портал.
Зокрема, уряд на своєму засіданні ухвалив постанову Кабінету Міністрів “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2001 року № 1764 і від 23 квітня 2014 р. № 117”.
Як зазначається, Міністерство соціальної політики розробило цей документ для забезпечення фінансової підтримки заходів щодо створення робочих місць для відтворення та розвитку інфраструктури Донецької області.
Постанова також буде сприяти придбанню спеціально обладнаних автомобілів для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, а також закупівель лікувального, діагностичного, реабілітаційного обладнання та меблів для клініки Українського науково-дослідного інституту протезування, протезобудування та відновлення працездатності.
Крім того, документ дозволить забезпечити безперебійне надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка”, шляхом врегулювання питання щодо ефективного та повного використання бюджетних коштів.
Кабінет Міністрів ухвалив також постанову «Деякі питання призначення і виплати державної допомоги сім’ям з дітьми».
Цей документ визначає порядок надання допомоги особам, які доглядають за хворими дітьми. Лікарсько-консультаційна комісія наділена повноваженнями з видачі довідки, необхідної для призначення допомоги.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас