Audi показала тизер свого електричного седана — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Audi показала тизер свого електричного седана

Технології&Авто
839
Компанія Audi готує до прем’єри прототип свого нового електричного седана e-tron GT.
Новий електромобіль Audi дебютує в найближчі дні на автосалоні в Лос-Анджелесі.
Audi продовжує активно розвивати лінійку електромобілів. Слідом за дебютом серійного кросовера Audi e-tron компанія анонсувала прем’єру концепт-кара Audi e-tron GT, який покаже, як буде виглядати серійний седан бренду з електромотором.
За кілька днів до офіційної прем’єри в Audi опублікували короткий відеоролик з тизером новинки. Особливої інформації цей сюжет не дає, але натякає на дизайн майбутнього електромобіля, який буде витриманий в стилістиці всіх моделей марки.
Audi e-tron GT стане передвісником серійного електрокара, ринковий дебют якого відбудеться в 2020 році. За попередньою інформацією, в основу моделі ляже платформа PPE від Porsche Taycan. На одній зарядці електрокар зможе проїжджати до 400 кілометрів, а за динамічними характеристиками перевершить Tesla Model S P100D.
Модель оснастять блоком акумуляторів з підтримкою 350-кіловатних зарядних станцій. До 80 відсотків батареї можна буде наповнити за 12 хвилин.
Оптика схожа на ту, що використана в останніх поколіннях Audi A6, Audi A8 і Audi Q8, а в цілому силует e-tron GT нагадує серійну Audi A7. Про те, яка платформа ляже в основу нової моделі — MEB, яку розробляє Volkswagen Group, або Premium Platform Electric (PPE) від електромобіля Porsche — поки що невідомо.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас