Німеччина виділить Україні EUR 84,8 млн на проекти технічної та фіндопомоги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німеччина виділить Україні EUR 84,8 млн на проекти технічної та фіндопомоги

Казна та Політика
111
Представники уряду України та Німеччини підписали міжурядову угоду про виділення EUR 84,8 млн на проекти технічної та фінансової допомоги Україні, повідомив посол України в Німеччині Андрій Мельник.
“Щойно в Берліні підписали українсько-німецький міжурядовий протокол про виділення Україні EUR 84,8 млн. на проекти технічної і фінансової допомоги”, – написав посол на своїй сторінці в “Твіттер” у вівторок.
У свою чергу, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов, який брав участь у підписанні угоди в Берліні, розповів, що з виділених німецькими партнерами EUR 84,8 млн допомоги EUR 63,6 млн будуть спрямовані на проекти фінансового співробітництва (кредити), EUR 21,2 млн – на проекти технічного співробітництва (гранти).
“Звичайно, ми скористалися нагодою розповісти про реформи в країні, а також про російську неприкриту агресію в Азовському морі. Німеччину турбує якнайшвидший початок роботи Антикорупційного суду, а також скасування е-декларування для активістів. За рештою напрямків бачать прогрес, але закликають не зупинятися”, – написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас