ЄБРР виділить EUR15 млн на проект з управління ТПВ у Тбілісі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР виділить EUR15 млн на проект з управління ТПВ у Тбілісі

Світ
96
Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) виділить Грузії кредит у розмірі 15 млн євро для фінансування проекту управління твердими побутовими відходами (ТПВ) у Тбілісі.
Відповідну кредитну угоду підписали у вівторок в Тбілісі голова Мінфіну Грузії Іване Мачаваріані і регіональний директор ЄБРР з Кавказу, Молдови і Білорусі Бруно Балванера.
Кошти, що виділяються, будуть спрямовані на поліпшення інфраструктури ТОВ “Тбілсервіс груп” і придбання необхідної спецтехніки. “Реалізація проекту матиме значний природоохоронний ефект”, – сказав представник Мінфіну.
За останні роки це третій кредит, який ЄБРР надає Грузії для реалізації проектів з управління ТПВ. У травні 2015 року банк виділив кредит обсягом 7 млн євро на фінансування проекту в регіоні Квемо Картлі (схід країни), а в липні 2016 року – 12 млн євро для покращення управління твердими відходами в масштабах всієї Грузії.
ЄБРР – провідний інституційний інвестор Грузії. З 1991 року – початку діяльності в Грузії – банк виділив республіці близько 3 млрд євро на фінансування 205 проектів у різних секторах економіки. При цьому 91% інвестиційного портфеля банку припадає на приватний сектор.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас