НКРЕКП готується підвищити тарифи на тепло в перших 6 містах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКРЕКП готується підвищити тарифи на тепло в перших 6 містах

Енергетика
1034
Нацкомісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, планує підвищити тарифи на тепло для населення для перших шести виробників теплоенергії на 15,9% – 19,8% відповідно з новою ціною на газ, підвищеною урядом з 1 листопада на 23,5%.
Відповідне питання комісія планує розглянути на засіданні у вівторок.
Так, нові тарифи зі зростанням одноставкового тарифу на тепло в рамках зазначеного вище діапазону намічено затвердити для КП “Вінницяміськтеплоенерго”, КП “Міськтепловодоенерго” міста Кам’янець-Подільський, ТОВ “Рівнетеплоенерго”, ДКП “Хмельницьктеплокомуненерго”, КПТС “Черкаситеплокомуненерго” та ПрАТ “Черкаське хімволокно”.
Водночас тариф на теплоенергію, вироблену цими підприємствами для потреб бюджетних установ, може бути знижений на 10,9% – 17,7%, інших категорій – на 11,5-17,5% (крім “Черкаського Хімволокна”, де намічено їх зростання на 6,3-6,4%).
Тариф для потреб релігійних організацій, згідно з проектом постанови НКРЕКП, значно зросте – від 63,5% до 91,6%.
Крім того, комісія на засіданні 23 листопада схвалила і постановила опублікувати для громадського обговорення проекти щодо встановлення нових тарифів ще для 20 виробників теплової енергії, тарифоутворення яких залишається в її повноваженнях.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас