LG запатентувала смартфон з 16 модулями камери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG запатентувала смартфон з 16 модулями камери

Технології&Авто
438
Корейська компанія LG пішла на рекорд: вона готує випуск смартфона з камерою, яка включає 16 датчиків.
Судячи з патентного зображення, камери розташовані на вигнутій підкладці.
Новий патент, який компанія LG представила Агентству США з патентів і товарних знаків (USPTO) і який був виявлений виданням LetsGoDigital, включає в себе смартфон з основною камерою з 16 об’єктивів з різними фокусними відстанями і характеристиками. І хоча це може здатися надмірним, патент показує досить захоплюючі речі, які можуть бути досягнуті з такою кількістю камер.
Зокрема, одним натисканням можна отримати 16 кадрів усіма об’єктивами, а потім вибрати найкращий. Можна отримати ширококутний знімок красивого пейзажу, а також хороші кадри з довшою фокусною відстанню.
Ще одна цікава перспектива полягає в значно покращеному сприйнятті глибини в телефоні, що може привести до точнішої моделі малої глибини різкості для портретного режиму або навіть зміни фокусу після зйомки. У патенті також згадується зшивання різних частин різних зображень разом і інші види маніпуляцій, які користувачі можуть зробити після зйомки.
Більше того, судячи з патентних зображень, під камерою розміщено дзеркало, тому, швидше за все, новинку можна буде застосовувати і для селфі.
LG відома тим, що експериментує з новими підходами, коли мова заходить про смартфони, причому ширококутний об’єктив стає фірмовою особливістю компанії. Тому було б логічно припустити, що LG буде експериментувати з додаванням більшої кількості камер на свої телефони.
Крім того, на ринку вже є портативна камера з 16 об’єктивами. Вона називається Light L16 і дозволяє отримувати 52-мегапіксельні зображення. Зрозуміло, ця камера не така компактна, як смартфон, але індустрія мобільних телефонів вже давно навчилася масштабувати технічні рішення.
LG запатентувала смартфон з 16 модулями камери
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас