У США «чорна п'ятниця» побила рекорди з онлайн-продажів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США «чорна п'ятниця» побила рекорди з онлайн-продажів

Світ
626
Порівняно з минулим роком кількість онлайн-продажів у «чорну п’ятницю» у США збільшилася на 23,6%. В цілому через інтернет-магазини американці придбали в цей день товари на $6,22 млрд.
У «чорну п’ятницю» — день великих розпродажів, який стартує за Днем подяки, який відзначається в Сполучених Штатах, — американці придбали в онлайн-магазинах продукти і товари на суму $6,22 млрд. Про це з посиланням на дослідження фахівців Adobe Analytics повідомляє телеканал CNBC News, передає РБК. Це, як зазначають експерти, на 23,6% більше, ніж рік тому.
Таким чином, «чорна п’ятниця» в цей раз встановила в США новий максимум за онлайн-продажами, дійшли висновку дослідники. Відомості, як пояснює телеканал, відображають ситуацію з покупок у 80% кращих американських інтернет-магазинів, таких як Amazon і Walmart. Однак це не всі рекорди, які були побиті 23 листопада.
Цього року п’ятниця після Дня подяки стала першим днем в історії, під час якого 33,5% від виручки всіх інтернет-магазинів в США (більше $2 млрд) були отримані в результаті покупок з мобільних пристроїв, помітили в Adobe Analytics. Минулого року ці показники, за їхніми даними, оцінювалися в 29,1%.
До речі, якщо ви захопилися в чорну п’ятницю, і витратили майже всі свої грошові ресурси – за допомогою порталу finance.ua можна швидко підібрати для себе швидку позику до зарплати.

Умови щодо кредитів від банків і МФО 👛

За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас