Як отримати свою знижку на Чорну П'ятницю в Цитрусі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як отримати свою знижку на Чорну П'ятницю в Цитрусі

Фондовий ринок
504
Чорна П’ятниця – чудова можливість придбати необхідні товари для себе і близьких за вигідними цінами! Цього року в магазинах Цитрус ви можете обрати бажані гаджети зі знижками до 70%! Акція Black Friday триватиме до 25 листопада.
Як отримати свою знижку на Чорну П'ятницю в Цитрусі
Чорна П’ятниця в Цитрусі – переваги для вас
Цього року Цитрус підійшов до Black Friday нестандартно: залучив своїх покупців до вибору асортименту товарів, на які будуть знижки. Мета такого підходу – зрозуміти, які гаджети найбільш затребувані і бажані для покупців під час Чорної П’ятниці. Спеціально для цього було створено опитування, за результатами якого і склали народний рейтинг бажаної техніки. За ТОП-10 гаджетів покупці віддали більш ніж 10 тисяч голосів.
Для обраних товарів Цитрус встановив спеціальні ціни: Apple iPhone X 64 ГБ за 26999 грн, Samsung Galaxy S8 64 ГБ зі знижкою обійдеться в 15999 грн, а Meizu 16th 6/64 ГБ продається за 12499 грн.
Як встигнути придбати товар зі знижкою в Чорну П’ятницю
У магазинах вже представлений широкий вибір смартфонів, техніки Apple, смарт-годинників, планшетів, ноутбуків, телевізорів, аксесуарів, цифрової техніки, гаджетів для фітнесу і здоров’я і багато чого іншого за вигідними цінами.
Всі товари, які беруть участь в акції, можна побачити на сайті – https://www.citrus.ua/actions/black-friday.
Не гайте часу, адже Чорна П’ятниця буває тільки раз на рік!
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас