Volkswagen врегулювала з Broadcom патентну суперечку на понад $1 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen врегулювала з Broadcom патентну суперечку на понад $1 млрд

Фондовий ринок
230
Автомобільна компанія Volkswagen врегулювала патентну суперечку з виробником чіпів Broadcom, що подали на неї в суд у зв’язку з передбачуваним порушенням цілої низки патентів.
Про це повідомило агентству Reuters джерело, близьке до Volkswagen.
За словами джерела, компанії підписали угоду про позасудове врегулювання суперечки. У зв’язку з цим було скасовано судове засідання, заплановане на п’ятницю. Представник Volkswagen відмовився від коментарів з цього приводу.
Інформації про патентні розбіжності автовиробника зі своїм постачальником вкрай мало. На початку листопада журнал Der Spiegel повідомив про позов, поданий компанією з Каліфорнії проти Volkswagen, в якому стверджувалося, що німецький автовиробник порушив 18 патентів, що належать їй, які стосуються технологій, використовуваних для навігаційних і мультимедійних систем таких моделей, як Golf, Passat, Touran і Tiguan, а також в автомобілях Porsche та Audi. Broadcom вимагала виплатити компенсацію збитку в розмірі понад $1 млрд, пригрозивши в разі невиконання судовою забороною на виробництво декількох моделей автомобілів.
Патентні претензії, що пред’являються виробникам фірмами-постачальниками, які часто вимагають величезних сум компенсації шкоди, стають все більш частим явищем у міру поширення цифрових технологій в автомобільній галузі.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас