Слідчих ДФС затримали на хабарі в 3 тисячі доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Слідчих ДФС затримали на хабарі в 3 тисячі доларів

Кримінал
360
Затримані в Київській області чиновники вимагали від адвоката неправомірну вигоду за непритягнення його підзахисного до кримінальної відповідальності за вчинення злочину.
Про це повідомив Департамент захисту економіки Національної поліції України.
“Начальника одного з відділів слідчого управління та його заступника ДФС Київської області затримали оперативники Департаменту захисту економіки Нацполіції, слідчі ГУ СБУ у м.Києві та Київській області при процесуальному керівництві прокуратури Київської області”, – йдеться в повідомленні.
Було встановлено, що керівники відділу вимагали від адвоката неправомірну вигоду за непритягнення його підзахисного до кримінальної відповідальності за вчинення злочину, передбаченого ст. 205 (Фіктивне підприємництво) Кримінального кодексу України.
У четвер, 22 листопада, працівники Департаменту захисту економіки Національної поліції, ГУ СБУ в м.Києві та Київській області та прокуратури Київської області затримали посадових осіб при отриманні ними неправомірної вигоди.
Начальника відділу і його заступника затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Проводяться процесуальні заходи, вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (Отримання хабара) та обрання запобіжного заходу.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас