Американці витратили $3,4 млрд на заміну екранів смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американці витратили $3,4 млрд на заміну екранів смартфонів

Технології&Авто
491
Власники 50 млн смартфонів в США міняли екрани в минулому році, витративши на ремонт в цілому $3,4 млрд, йдеться в дослідженні компанії SquareTrade.
Середня вартість заміни екрану смартфона в США становить $170, тоді як вартість дисплея для iPhone XS Max доходить до $329, пише MarketWatch.
Розбитий екран є найчастішою проблемою зі смартфонами (29% випадків поломок), на другому місці – подряпані дисплеї (27%), на третьому – проблеми з акумулятором (22%), випливає з опитування, проведеного SquareTrade серед 3 тис. власників смартфонів.
Разом з тим дослідження показує, що американці не поспішають ремонтувати свої пристрої – дві третини респондентів заявили, що не стануть відносити апарат у ремонт, якщо він все ще працює, а 59% заявили, що швидше куплять смартфон нової моделі, ніж будуть ремонтувати старий.
Однак зламаний екран смартфону, крім проблем в роботі апарату, може знизити статус власника в очах оточуючих. Так, майже 15% опитаних сайтом для знайомств Match.com зазначили, що з підозрою поставляться до людини, якщо вона прийде на побачення з розбитим телефоном.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас