iPhone X повернуть у продаж через провал iPhone Xs — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPhone X повернуть у продаж через провал iPhone Xs

Фондовий ринок
2701
Корпорація Apple відновить виробництво iPhone X для продажу пристроїв в деяких регіонах.
Про це пише The Wall Street Journal.
Таке рішення було ухвалено через низькі продажі нових iPhone Xs і Xr.
Відзначається, що Apple буде продавати через партнерів «застарілий» iPhone X лише в кількох регіонах, де падіння продажів нових пристроїв особливо сильне. Те саме відбувалося з iPhone 6, який повернули в продаж після офіційного припинення виробництва. З цієї ж причини компанія планує знизити ціни на Xr в Японії, запропонувавши операторам зв’язку пільгові умови.
Наразі найпопулярнішим смартфоном Apple в цій країні є iPhone 8 і 8 Plus. Однак видання не вказує, наскільки сильно буде знижена ціна на новий iPhone.
Після осінньої презентації нових смартфонів Apple прибрала з офіційного сайту інформацію про iPhone X, SE і 6s. Це означає, що виробництво і продаж смартфонів припинено, компанія також припинила продаж аксесуарів для цих моделей. Таким чином, на даний момент офіційно можна купити лише iPhone Xs, Xs Max, Xr, 8 і 7.
Крім цього, в кінці жовтня Apple без пояснення причин підняла ціни на власні комп’ютери та планшети в Росії на 8-20 тисяч рублів.
Потім, за підсумками квартального звіту Тім Кук назвав російський ринок слабким з точки зору фінансових показників для компанії. Слабкі показники в Росії, Індії, Бразилії та Туреччині підвели фінансові результати компанії, які хоч і виявилися рекордними, але все ж таки не досягли рівня прогнозів більшості аналітиків.
“Apple бачить певну макроекономічну слабкість на деяких ринках, що розвиваються”, – резюмував гендиректор.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас