27 листопада в Держбюро розслідувань приступають до роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

27 листопада в Держбюро розслідувань приступають до роботи

Казна та Політика
249
Слідчі Державного бюро розслідувань складуть присягу і розпочнуть перші кримінальні провадження 27 листопада.
Про це інформує прес-служба відомства.
“На цю дату планується призначення 295 слідчих Державного бюро розслідувань, якщо вони будуть мати позитивні висновки за результатами спеціальних перевірок та психофізіологічного дослідження за допомогою поліграфа”, – йдеться в повідомленні.
Зазначається, що в центральному апараті та територіальних управліннях бюро сформовані слідчі підрозділи за трьома напрямками: розслідування злочинів у сфері службової діяльності та корупції; розслідування злочинів, скоєних працівниками правоохоронних органів і в сфері правосуддя; розслідування військових злочинів.
Одночасно тривають конкурси на 73 посади слідчих, з них: 38 посад у центральному апараті та 35 – у територіальних управліннях.
Всього станом на 27 листопада в Державному бюро розслідувань має бути призначено 520 працівників. Серед них: 177 – у центральному апараті та 343 – в територіальних управліннях.
У відомстві зазначають, що розпочнуть роботу без оперативних працівників, а під час досудових розслідувань залучатимуться оперативні підрозділи інших правоохоронних органів.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас