Саботаж балансування газу загрожує опалювальному сезону, - "Нафтогаз" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саботаж балансування газу загрожує опалювальному сезону, - "Нафтогаз"

Енергетика
981
У НАК “Нафтогаз України” повідомили про саботаж початку роботи системи балансування газу з боку компаній, що постачають населенню газ.
Про це повідомляє прес-служба НАК.
“У зв’язку із запланованим запровадженням з 1 грудня 2018 року системи добового балансування газу НАК “Нафтогаз України” звертає увагу на відвертий саботаж початку роботи системи з боку облгазів, більшість з яких належить до групи РГК Дмитра Фірташа”, – йдеться в повідомленні компанії.
В “Нафтогазі” розповіли, що після завершення періоду первинної реєстрації споживачів в Інформаційній платформі добового балансування були виявлені недоліки в наповненні системи. Зокрема, облгазами було надано неповну або недостовірну інформацію про споживачів. У зв’язку з цим в НАК заявили, що це унеможливлює коректну реєстрацію споживачів.
У компанії пояснюють, що відсутність коректної інформації про споживача в реєстрі Інформаційної платформи означає, що такий споживач не зможе отримувати газ з 1 грудня.
“Нафтогаз” звернувся до голови НКРЕКП Оксани Кривенко з листом, в якому йдеться про неприпустимі ризики, які ставлять під загрозу впровадження добового балансування з 1 грудня.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас