Porsche провела випробування нового електромобіля (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Porsche провела випробування нового електромобіля (відео)

Технології&Авто
1356
Передсерійний зразок електромобіля Porsche Taycan пройшов випробування на трасі Нордшляйфе.
Найімовірніше, електромобіль вже тестують в майже серійному кузові, тож можна судити про вигляд моделі за цим прототипом. Конкурент Tesla Model S з Німеччини буде відрізнятися гігантським обертовим моментом при старті з місця. Розгін до 100 км/год займе менше 3,5 с, а до 200 км/год електромобіль примчить всього за 12 с.
Без дозарядки Porsche Taycan зможе проїжджати до 500 кілометрів, а 15-хвилинна зупинка біля розетки дозволить отримати запас енергії в акумуляторах, достатній для поїздки на 400 кілометрів.
Очікується, що серійний електромобіль буде представлений навесні 2019 року на автосалоні в Женеві. При цьому, щоправда, офіційної інформації про дату прем’єри Porsche Taycan немає.
Раніше повідомлялося, що компанія Porsche офіційно підтвердила, що лінійка електромобілів включатиме не тільки седан Taycan, а й інші моделі. У Porsche вирішили зробити не лише серійну версію Porsche Cross Turismo, але і універсал Porsche Taycan Sport Turismo.
Очікується, що технічно обидві версії Porsche Taycan виявляться однаковими і відрізнятимуться тільки типом кузова. Sport Turismo буде більш практичним і трохи дорожчим, ніж седан. Прем’єра Porsche Taycan запланована на 2019 рік, а ось Porsche Taycan Sport Turismo з’явиться швидше за все двома роками пізніше.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас