ZTE оголосила терміни випуску 5G-смартфона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ZTE оголосила терміни випуску 5G-смартфона

Технології&Авто
162
В рамках підготовки до запуску в 2019 році комерційних мереж п’ятого покоління ZTE розповіла про успішне здійснення телефонного дзвінка, налаштування доступу до інтернету і обміну повідомленнями в месенджері WeChat через 5G. Крім того, компанія оголосила про терміни випуску власного смартфона з підтримкою мобільних мереж нового покоління.
У квітні цього року ZTE здійснила перший дзвінок через мобільні мережі п’ятого покоління, використовуючи глобальний стандарт 3GPP R15. В кінці жовтня підрозділ ZTE Mobile Devices зробив 5G-дзвінок за допомогою симуляційної системи в Центрі досліджень і розробок у Шанхаї. Для зв’язку використовувалися смартфон і абонентське обладнання власного виробництва.
Аналогічна симуляційна система застосовувалася в гаджеті ZTE для доступу до інтернету і обміну повідомленнями в WeChat за допомогою технології 5G.
Сьогодні тестові 5G-смартфони підтримують переважно частоти нижче 6 ГГц. Водночас передове рішення ZTE Mobile Devices з інтегрованою антеною підтримує будь-яке покриття – від частот нижче 6 ГГц до міліметрових хвиль, включаючи безліч комбінацій CA і EN-DC, що відповідає вимогам світових операторів зв’язку.
Для випуску комерційного 5G-смартфона компанія ZTE продовжує тестування сервісу даних 5G і готується до додаткових досліджень в різних напрямках, які будуть проводитися в грудні. Компанія планує представити комерційний 5G-телефон в першій половині 2019 року.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас