Робомобілі Ford займуться доставкою товарів з супермаркетів Walmart — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Робомобілі Ford займуться доставкою товарів з супермаркетів Walmart

Технології&Авто
247
Компанія Ford оголосила про партнерство з Walmart — найбільшою в світі мережею оптової і роздрібної торгівлі: йдеться про розвиток сервісів на основі комерційних самокерованих автомобілів.
Повідомляється, що в рамках співпраці роботизовані машини Ford почнуть доставляти товари з супермаркетів Walmart. Зараз Walmart вже пропонує доставку продуктів харчування за допомогою різних сервісів. Цей напрямок стрімко розвивається: до кінця року можливість доставки замовлення з Walmart буде доступна в 800 супермаркетах мережі в 100 великих містах США.
Очікується, що співпраця з Walmart допоможе автогіганту Ford зрозуміти, які товари можуть бути доставлені за допомогою роботизованих автомобілів і з’ясувати, які проблеми можуть перешкоджати успішній доставці за допомогою безпілотників.
Одним із завдань є оптимізація внутрішнього простору автомобіля з метою найбільш ефективної доставки товарів різних категорій. Очевидно, що замовлення в супермаркетах будуть відрізнятися великою різноманітністю: це можуть бути як швидкопсувні продукти харчування, так і товари з тривалим терміном зберігання. Крім того, необхідно врахувати можливість доставки за кількома адресами в рамках однієї поїздки.
У найближчі два місяці Ford буде тісно співпрацювати з Walmart. Партнери мають намір вивчити, як пересічні споживачі будуть ставитися до доставки товарів за допомогою безпілотників. Отримані результати допоможуть до 2021 року розробити дизайн автономного автомобіля, спеціально призначеного для комерційного використання.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас