Гройсман відзвітував про зростання зарплати лікарів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман відзвітував про зростання зарплати лікарів

Казна та Політика
1208
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман в рамках робочої поїздки у Вінницькій області поспілкувався з медиками і переконався, що вони задоволені результатами медичної реформи в державі.
Про це голова уряду написав у Тwitter.
“Поспілкувався з лікарями, почув від них позитивні відгуки про реформу. Особливо про зростання зарплат. Це хороша мотивація для нас продовжувати зміни і для лікарів – працювати краще”, – заявив Гройсман.
Він відвідав Вінницький центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 і переконався, що черг в амбулаторії немає. Записатися до лікаря можна по телефону, через інтернет або на місці через систему запису. “Дуже зручно, особливо батькам з малюками”, – зазначив Гройсман.
“З лікарями центру підписано майже 32 тис. декларацій. Середня зарплата лікаря зросла до 14,6 тис. грн, медсестри – до 8,7 тис. грн і ще буде зростати”, – додав він.
Гройсман переконаний, що введені урядом зміни в системі охорони здоров’я вже мають позитивні результати і для лікарів, і для пацієнтів.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Отримати гроші онлайн

За матеріалами:
Слово і Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас