Боротьба із псевдосубсидіантами: Розенко розповів, кого відсіяли із системи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Боротьба із псевдосубсидіантами: Розенко розповів, кого відсіяли із системи

Казна та Політика
4103
Місяць тому Камбін вніс зміни до нової системи субсидій і результатом того є те, що велика кількість людей випали з об’єктивних обставин.
Про це заявив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко.
“На сьогодні вже певні наші захисні ідеї спрацювали. І ми бачимо, що досить велика кількість людей випали з системи субсидій з об’єктивних обставин. Наприклад те, що людина має досить гарну квартиру і здавала її в оренду, отримувала за це кошти, але разом із цим отримувала субсидію. І друге – це люди, які мають високі тіньові доходи, мають люксові автомобілі, досить велику люксову житлову площу і отримували субсидію. Тобто цю частину субсидіантів ми відсіяли”, – сказав політик.
Розенко також зауважив, що до нової системи субсидій було дуже багато нарікань.
“Місяць тому Камбін все-таки вніс зміни до нової системи субсидій, ми поправили дуже багато моментів і щодо безробітних, і щодо сплати єдиного соціального внеску, і щодо людей, які прописані, але не проживають. Ми дали більше повноважень місцевим органам влади – розв’язувати суперечливі питання. Тому на сьогодні, на мій погляд, є всі можливості, щоб людина, яка потребує реальної допомоги, зверталася до місцевих органів влади і отримувала субсидію” – додав він.
За матеріалами:
5 канал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас