Huawei представила екосистему для створення ШІ-додатків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei представила екосистему для створення ШІ-додатків

Технології&Авто
192
Китайський виробник телекомунікаційного обладнання і мобільних пристроїв Huawei представив відкриту платформу HiAI 2.0, створену для підтримки розробки рішень на базі штучного інтелекту (On-Device AI).
Порівняно з першою версією платформи, HiAI 2.0 відкриває більш широкий доступ до можливостей процесорів, мобільних пристроїв і хмарних сервісів Huawei. До складу HiAI входять платформи HiAI Foundation, HiAI Engine і HiAI Service, які відповідають запитам творців додатків з використанням ШІ.
HiAI Foundation надає доступ до таких можливостей процесорів, як підтримка декількох фреймворків та операторів, а також високої обчислювальної потужності.
Платформа HiAI використовує потенціал процесора Kirin 980 і його подвійного нейромодуля для розпізнавання зображень з подвоєною в порівнянні з попередником продуктивністю – до 4500 штук за хвилину.
Вона також підтримує більшу кількість моделей і операторів, створюючи середовище, в якому додатки зі штучним інтелектом будуть працювати плавно, забезпечуючи максимальний комфорт для користувачів, йдеться в прес-релізі Huawei.
Завдяки платформі HiAI Service розробники можуть своєчасно пропонувати користувачам нові рішення, прогнозуючи їх запити, а HiAI Engine пропонує розробникам додатків широкі можливості для вибору.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас