UA.SC 2018 - Все про IT-безпеку вашого бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UA.SC 2018 - Все про IT-безпеку вашого бізнесу

Фондовий ринок
245
UA.SC 2018 - Все про IT-безпеку вашого бізнесу
“Щотижня відбуваються інциденти світового масштабу в сфері IT-безпеки. Тільки за останній місяць з цим зіткнулися такі компанії-гіганти як Google і Facebook. Коли ми говоримо про людей, то немає нічого неможливого: зламати можуть будь-кого. Якщо тебе беруть в розробку – ніяка двофакторна аутентифікація або підтвердження через смс не врятують – все перехоплюється і ламається, і ціна питання зовсім невелика. Ти просто повинен бути готовий до цього “.
Олег Половинко,
керівник напрямку інформаційної безпеки Integrity Vision
Якщо ви турбуєтесь про IT-безпеку всередині своєї компанії, то UA.SC 2018 – краще рішення. 28 листопада 2018 року в Києві відбудеться третя всеукраїнська конференція з ІТ-безпеки UA.SC.За 2 роки UA Security Conference об’єднала понад 750 учасників, 37 спікерів та 8 країн.
UA.SC була створена в 2016 році, як професійний майданчик для обміну досвідом, з метою підвищення рівня інформаційної безпеки українського бізнесу і державних структур. Всі ці роки з нами такі компанії: ПриватБанк, Альфа-Банк Україна, Credit Agricole Банк, НБУ, Метінвест, DTEK, Ciklum, ZEO Alliance, 1+1, StarlightMedia, ФАРМАК, Київстар, DHL, Спортмастер, SOCAR Energy Ukraine, та інші драйвери українського ринку.
UA.SC 2018 - Все про IT-безпеку вашого бізнесу
“UA.SC націлена на людей, які несуть відповідальність за побудову системи інформаційної безпеки, де важливий зважений підхід до вибору рішень. За один день ми об’єднуємо топ-вендорів, світових експертів і корпоративний сегмент, щоб дати великий обсяг корисної інформації, яку потім використовують для виконання щоденних завдань і для побудови комплексної інформаційної захисту “.
Інна Соловйова,
генеральний директор Integrity Vision
Вас чекає 36 доповідей та 11 воркшопів про специфіку сучасних загроз, security-тренди, ефективні інструменти, нові рішення і успішні кейси. Доповіді конференції розділені на три потоки, щоб учасники могли отримати цільову інформацію для своїх конкретних потреб:
- бізнес-потік – безпека на управлінському рівні. Тут все про впровадження продуктів для корпоративної ІТ-безпеки і досвід передових компаній в ІТ-захисту.
- технічний потік – безпека на функціональному рівні. Тільки практична інформація про інструменти, технології та рішення для захисту від зломів і атак.
- workshop-зал – безпека в деталях. Докладні демонстрації продуктів та рішень, інструкції з впровадження, рекомендації від виробників і відкрите спілкування з лідерами думок і експертами ІТ-ринку.
Експерти світового рівня розкажуть про: GDPR в українських реаліях, захист і контроль хмарних ресурсів, технології пасток і перехоплення кібератак, обробка інцидентів та автоматизація, Threat Intelligence, DevSecOps і інше.
У цьому році на конференції виступлять експерти з IBM, Check Point, Qualys, Oberig IT, Symantec, SOC Prime, Splunk. Крім того, ми чекаємо багато інтернаціональних спікерів з урахуванням світового досвіду усунення вразливостей.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас