Данці пропонують замінити велосипед на електрокар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Данці пропонують замінити велосипед на електрокар

Технології&Авто
1863
Данська компанія Biomega, що займається виробництвом велосипедів, планує не пізніше 2023 року почати продавати електрокар Sin. Його вартість складе близько 20 000 євро.
Biomega Sin вже існує у вигляді концепту. Він являє собою маленький міський чотиримісний електромобіль, кузов якого зроблений з вуглепластика і алюмінієвих труб. Автомобіль отримав футуристичний дизайн. Втім, цей дизайн до того простий, що можна говорити взагалі про його відсутність.
Sin має чотири електромотори загальною потужністю 82 кінські сили. Електромотори вбудовані в колеса. Рішення, звичайно, дуже оригінальне. Це дозволило в нижню передню частину кузова вмонтувати додаткове вікно.
Головна батарея ємністю 16 кВт/год розташована в підлозі, але в багажнику є ще три модулі ємністю 2 кВт/год кожен. Додаткові батареї можна буде знімати і міняти на нові, вже заряджені.
Розгін до 100 км/год займе 13 секунд при максимальній швидкості 130 км/год. На одній зарядці батарей такий електромобіль проїде близько 160 км. Що ж, динамічні характеристики і запас ходу не вражають. Такі показники були у перших серійних електрокарів. Зараз таким запасом ходу нікого не здивуєш. У найближчі роки автовиробники почнуть масово випускати електрокари з можливістю пробігу в 400-500 км. Тому данцям потрібно поліпшити показники Biomega Sin.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас