Бренд Fiat намагаються позбавити привілеїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бренд Fiat намагаються позбавити привілеїв

Фондовий ринок
555
Хедж-фонд ADW Capital Management LLC, який володіє акціями Fiat Chrysler Automobiles, пропонує змінити назву цього італо-американського автомобільного концерну на JeepRAM, а також змінити стратегію бренду Fiat, повідомляє Bloomberg.
Власник ADW Capital Management LLC Адам Weiden, випускник Колумбійського університету, вважає, що перейменування Fiat Chrysler Automobiles на JeepRAM дозволить підвищити вартість цього автовиробника, підкреслить його найсильніші боки. Автомобілі брендів Jeep і RAM дуже популярні в Північній Америці, і саме на цей регіон припадає переважний прибуток. Так, у третьому кварталі 2018 року 97% прибутку концерну FCA припало на північноамериканський ринок.
Що ж стосується Fiat, то Адам Weiden вважає, що цю компанію потрібно об’єднати з яким-небудь автовиробником, який фокусується на Європі. Про якого автовиробника йдеться – не уточнюється. Голова ADW Capital не виключає також можливість продажу компаній Maserati і Alfa Romeo.
Свою позицію Адам Вайден висловив у листі, який він направив членам Ради директорів FCA і в деякі ЗМІ. Пропозиції, треба сказати, кардинальні. Навряд чи їх приймуть, бо ADW Capital Management володіє незначним пакетом акцій італо-американського концерну. Більш ніж 50% його акцій належать компанії Exor NV.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас