Amazon тепер буде продавати продукцію Apple — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon тепер буде продавати продукцію Apple

Фондовий ринок
460
Компанії Amazon і Apple уклали угоду, згідно з якою Amazon буде продавати низку пристроїв компанії з Купертіно, включаючи смартфони iPhone, планшети iPad та смарт-годинник Apple Watch, на своїх онлайн-майданчиках в США, Великобританії, Франції, Німеччині, Італії, Іспанії, Японії та Індії.
У найближчому майбутньому Amazon запропонує своїм клієнтам новітні пристрої Apple, в тому числі планшети iPad Pro, смартфони iPhone XR, iPhone XS XS і Max, смарт-годинник Apple Watch Series 4 і навушники Beats. Продукти будуть доступні через авторизованих реселерів Apple на торговому майданчику Amazon.
Деякі продукти Apple не будуть включені в пропонований перелік на сайті Amazon, наприклад, смарт-динамік HomePod, який безпосередньо конкурує з пристроями серії Echo компанії Amazon.
Зараз не всі продукти Apple можна придбати на Amazon. А якщо вони і пропонуються, то сторонніми продавцями за завищеними цінами. Завдяки укладенню нової угоди пристрої Apple будуть доступні в інтернет-магазині Amazon за роздрібними цінами.
Як відзначає ресурс CNET, хоча угода дозволить користувачам отримати доступ до більш широкого асортименту продуктів Apple за стандартними цінами, це може потенційно вплинути на ринок вживаних пристроїв Apple на платформі Amazon.
У заяві, направленій ресурсу CNET, Amazon вказала, що додала в пропонований на торговому майданчику асортимент продукти Apple, тому що постійно націлена на підвищення якості обслуговування клієнтів.
Хочете купити новий телефон, але не вистачає коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе обрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги щодо кредитних продуктів і пропонуємо найкращі варіанти.

Порівняти і замовити кредит

За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас