Гройсман доручив провести аудит дорожніх робіт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман доручив провести аудит дорожніх робіт

Казна та Політика
1053
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив Державній аудиторській службі провести аудит виконання дорожніх робіт і використання виділених на них бюджетних коштів в 2018 році.
Як повідомила прес-служба уряду, про це прем’єр-міністр сказав під час наради з питань ситуації в дорожній галузі.
Зазначається, що учасники наради заслухали звіти керівництва Державного агентства автомобільних доріг “Укравтодор” і Державної аудиторської служби, яка за дорученням глави уряду провела аудит виконання робіт і використання виділених на них бюджетних коштів у період звіту 2015-2017 років.
“Нікому не дам зловживати на будівництві доріг. Ми опрацюємо матеріали (перевірок Держаудитслужби). Мене цікавлять завищені ціни, недотримання матеріалів, порушення технологій. В деталях потрібно проаналізувати 2018 рік. Хочу отримати відповіді на всі питання – повний результат: хто завищував ціни, хто змішував (неякісний) бітум, все. Тим, хто робив роботу добре – подякувати, а тих, хто займався крадіжкою – притягти до відповідальності”, – цитує прес-служба Гройсмана.
Глава уряду підкреслив, що обіцянка про якісні дороги – пріоритет роботи.
Також глава уряду повідомив, що місцева влада з виділених в бюджеті цього року 11 мільярдів гривень використала лише 6 мільярдів гривень на будівництво доріг місцевого значення.
Прес-служба повідомила, що “Укравтодор” деякі тендери на наступний будівельний сезон оголошує вже зараз.
“Тому важливо, щоб парламент схвалив проект держбюджету на 2019 рік, в якому вже 55 млрд грн будуть спрямовані на дороги. З них 17 мільярдів гривень – на місцеві дороги. Українці побачать великі обсяги робіт і відчують, що хороших доріг стає більше”, – зазначив Гройсман.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас