День фінансів, 8 листопада: "мобільний паспорт" та правила розмитнення для "єврономерів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 8 листопада: "мобільний паспорт" та правила розмитнення для "єврономерів"

1328
Четвер, 8 листопада. Новина дня для “єврономерів”. Іншим теж нема коли нудьгувати:
Нові правила розмитнення “єврономерів”. Верховна Рада ухвалила у другому читанні закон, метою якого є зниження вартості розмитнення автомобілів на єврономерах. Як зазначила Южаніна, законопроект передбачає, що надходження до державного бюджету від розмитнення в 2018-2019 роках мають бути спрямовані на пенсійне забезпечення.
До речі, на Finance.ua давно працює сервіс з підбору спеціальних карток для водіїв. Підійде будь-яким номерами.

Обирайте і замовляйте 🚗

Хто погано освоює? П’ять областей України не зуміли скористатися цього року новими можливостями для оновлення доріг в межах реформи децентралізації і до завершення сезону ремонтів освоїли менш ніж половину передбаченого для них фінансування в дорожньому фонді. Зібрали всіх в одній новині.
Українське автовиробництво в жовтні знизилося, як стверджують експерти. За попередніми даними, жовтневий випуск автотранспортних засобів в Україні в порівнянні з минулим роком зменшився до 736 од..
Даєш розв’язки! Міністерство регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ розробляє нові державні будівельні норми, якими планується заборонити ліві повороти для розвороту автомобіля на навантажених трасах, натомість зобов’язати будувати різнорівневі розв’язки.
Якщо не про автомобілі:
Mobile ID в Україні. В Україні запрацював електронний спосіб ідентифікації особи за допомогою смартфону, іншими словами “мобільний паспорт”. Першим містом, яке отримало цю можливість став Харків.
Рітейлери – антирейтинг за рівнем зарплат. Офіс великих платників податків Державної фіскальної служби склав своєрідний антирейтинг зарплат серед рітейлерів. Середня зарплата по галузі становить 9,5 тис. гривень. А список аутсайдерів тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас