Nokia уклала угоди на €2 мільярди в Китаї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia уклала угоди на €2 мільярди в Китаї

Фондовий ринок
323
Nokia оголосила про укладення рамкових угод з China Mobile, China Telecom і China Unicom на суму понад 2 млрд. євро.
Угоди стосуються поставок обладнання для мереж мобільного та фіксованого широкосмугового зв’язку, IP-маршрутизації та оптичних транспортних мереж, а також різних сервісів.
Nokia не повідомила, чи включають договори пункти про постачання обладнання для мереж 5G.
У третьому кварталі 2018 року продажі в Китаї принесла Nokia Networks Business 11% виручки.
Угода Nokia з China Mobile спрямована на надання рішень для мереж радіодоступу, обладнання для опорних і пасивних оптичних мереж, IP-маршрутизації та оптичного транспорту, транспортної програмно-визначальної мережі (SDN), мережевого управління і професійних сервісів.
Угода Nokia з China Telecom полягає в поліпшенні покриття 4G LTE-мереж і хот-спотів. Nokia надасть свої рішення для China Telecom, включаючи технології FDD-LTE, рішення для дому Customer Premises Equipment (CPE), основні маршрутизатори, мультисервісні прикордонні маршрутизатори та оптичні мережі, а також забезпечить кваліфіковану допомогу в роботі сервісів. China Telecom і Nokia мають намір зміцнювати співпрацю в розробці 5G з метою прискорення прогресу Китаю в цій галузі.
Угода Nokia з China Unicom націлена на розгортання технологій по всій країні, включаючи Nokia FDD-LTE, периферійні обчислення мультисервісного доступу (Multi-Access Edge Computing, MEC), віртуалізовані рішення IMS, SDN, IP-маршрутизацію і оптичний транспорт, а також рішення для фіксованих мереж.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас