Daimler відстає від Tesla — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Daimler відстає від Tesla

Технології&Авто
2317
Daimler має намір лідирувати на майбутньому ринку електричних вантажівок, не маючи жодних побоювань з приводу конкуренції з боку Tesla, яка планує розпочати масове виробництво електровантажівок Tesla Semi вже наступного року.
Виступаючи на American Trucking Associations, Роджер Нільсен, президент і головний виконавчий директор Daimler Trucks North America, відповідаючи на запитання про можливу затримку початку поставок електричних вантажівок Tesla Semi до 2020 року, Нільсен зазначив, що це не просто змагання за те, хто раніше з’явиться на ринку, повідомляє «3Dnews».
«Виграє найкраще рішення для батарей, – говорить глава Daimler Trucks North America. – Вся річ у енергоспоживанні».
У Daimler, яка має такі бренди вантажівок, як Mercedes-Benz Trucks і Freightliner, вже є кілька власних моделей електричних вантажних транспортних засобів, включаючи Freightliner eCascadia, повністю електричну версію своєї флагманської дизельної вантажівки в тому ж сегменті, що і Tesla Semi.
Німецький автовиробник поставив кілька електровантажівок деяким клієнтам і планує вийти на їх масове виробництво в 2021 році – через рік або два після початку випуску Tesla Semi.
Daimler ніколи не публікувала дані про енергоспоживання eCascadia, але у пробігу він значно поступається Tesla Semi: 250 миль (402 км) проти 500 миль (805 км) від одного заряду батареї.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас