Mercedes-Benz GLB готовий до дебюту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes-Benz GLB готовий до дебюту

Технології&Авто
3521
Новий кросовер Mercedes-Benz GLB-Class вже готовий до серійного виробництва. Про це свідчать шпигунські фотографії, що з’явилися в Інтернеті.
Mercedes-Benz GLB-Class, як і раніше, тестують в камуфляжі, але вже не в такому сильному, як раніше. Зрозуміло, що ця новинка готова до свого дебюту. Вона має вигляд укороченої версії GLS-Class.
Для кого призначається GLB-Class? Для тих автолюбителів, які хочуть їздити на компактному преміальному кросовері, але віддають перевагу більш практичній моделі, ніж GLA-Class. Їм цей автомобіль напевно сподобається.
GLB-Class побудований на платформі MFA2. На цій же платформі створені компактні A-Class і GLA-Class. Тому не дивуйтеся, якщо у нового німецького кросовера будуть такі ж двигуни, як у цих моделей. Йдеться про чотирициліндрові бензинові і дизельні двигуни (дизелі призначені для Європи). Пізніше покупцям запропонують «заряджену» версію AMG. Базова версія отримає передній привід, а топові – повний.
Офіційна прем’єра компактного Mercedes-Benz GLB-Class відбудеться в 2019 році. Відразу після цього почнуться його продажі.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас