Річна виручка HTC вперше за десять років опуститься нижче ніж $1 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Річна виручка HTC вперше за десять років опуститься нижче ніж $1 млрд

Фондовий ринок
188
Компанія HTC щомісяця публікує звіти, що містять дані про виручку. І ось зараз з’явилися результати за жовтень, про які, безумовно, варто написати.
До того, що колись один зі світових лідерів з виробництва смартфонів з місяця в місяць оновлює антирекорди з виручки, всі вже давно звикли. Від HTC вже давно не чекають якихось подвигів, але при цьому дивує стійкість і завзятість – незважаючи на постійне погіршення продажів, компанія все ніяк не бажає розпрощатися з вже залишками свого смартфонного підрозділу. І поки всі продовжують «ховати» HTC і робити ставки, виробник дає оптимістичні прогнози про повернення до прибутку вже до кінця цього року! Але повернімося до реальності.
За жовтень компанія виручила близько $42,6 млн. І хоча цей результат на 4% перевищує показник минулого місяця – $40,6, особливо радіти тут нема чому. Рік тому в цьому ж місяці у HTC був дохід близько $200 млн. Але це ще не все.
Сумарно за 10 місяців цього року HTC виручила $676,8 млн, тоді як рік тому до цього моменту оборот компанії перевищував $1,7 млрд. Тобто цілком очевидно, що в цьому році оборот HTC виявиться менше $1 млрд. І це вперше за десять з гаком років бізнес компанії за оборотом впаде нижче за цю психологічну позначку.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас