МАУ змінює умови програм лояльності для індивідуальних і корпоративних учасників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ змінює умови програм лояльності для індивідуальних і корпоративних учасників

Особисті фінанси
576
З 1 січня 2019 МАУ змінює умови для учасників програм лояльності. До їх числа входять корпоративні та індивідуальні учасники. Кількість миль залежатиме від ціни квитка. Нараховуватися вони будуть саме за квитки на власні рейси МАУ.
Використовувати отримані милі можна буде вже на наступну подорож, сплативши ними частину квитка відповідно 100 миль за кожен оплачений $1.
Накопичуватися милі також будуть у розмірі 7 миль за кожен оплачений $1 за додаткові послуги МАУ, якщо була попередня оплата. Наприклад, за перевезення багажу або тварин, харчування.
Крім того, учасники зможуть накопичувати милі, паралельно співпрацюючи з партнерами компанії Panorama Club. Наприклад, за проживання в готелях компанії-партнера, купівля в онлайн-магазинах, автопрокат тощо.

Мої fiнанси:

  • Користувачі, які мають картки Panorama Club Premium і Panorama Club Classic, зможуть накопичувати милі за кожен $1, який був витрачений на квиток. В результаті зможуть отримувати 5 або 7 миль.
  • Учасники з карткою Panorama Club Elite повинні будуть накопичити 40 тис. миль або за один рік здійснити 50 перельотів. У такому випадку учасники зможуть отримати 10 миль за кожен $1, який був витрачений на квиток. Крім того, зможуть отримати деякі переваги при перельотах.
  • Наприклад, повна вартість перельоту Чернівці – Брюссель буде коштувати від 2644 гривень, Чернівці – Тель-Авів від 4078 грн, а Чернівці – Прага від 2883 грн.
  • Також за кордоном часто зручніше користуватися карткою, а не готівкою. За допомогою порталу Finance.ua легко вибрати собі картку для поїздки за кордон.

Обрати картку 💳

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас