Хакери вкрали 60 млн доларів з японської криптобіржі Zaif — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хакери вкрали 60 млн доларів з японської криптобіржі Zaif

Фінтех і Картки
291
Експерти з кібербезпеки з компанії Japan Digital Design, яка є підрозділом японської фінансової корпорації Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG), повідомили, що вони, можливо, виявили інформацію про зловмисників, які вкрали з криптобіржі Zaif $60 млн.
Про це пише CoinDesk з посиланням на заяву компанії.
Згідно з Japan Digital Design, вона вивчала переміщення активів з моменту інциденту на біржі і виявила “джерело” атаки, після того як активи в криптовалюті Monacoin почали переміщатися в другій половині минулого місяця.
Компанія відзначає, що передала отриману інформацію владі.
“З моменту початку переміщення Monacoin 20 жовтня ми оцінили джерела п’яти розглянутих транзакцій і надали інформацію владі щодо характеристик відправника транзакцій”, – пише вона.
Аналітики публічно не розкривають здобуту ними інформацію, як і її масштаб, однак зазначають: “В ході розслідування витоку віртуальної валюти був проаналізований платіжний канал із застосуванням статичного аналізу блокчейну. Шляхом встановлення ноди віртуальної валюти після витоку віртуальної валюти ми підтвердили, чи можемо отримати докази, такі як IP-адресу джерела тощо. Ми також зібрали корисні дані, щоб підтвердити точність інформації і вартість відстеження”.
Ліцензована японська криптобіржа Zaif була зламана у вересні, коли втратила близько $60 млн в біткойнах, Bitcoin Cash і Monacoin.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас