Завод Коломойського відновив роботу після простою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завод Коломойського відновив роботу після простою

Фондовий ринок
1609
Підприємство Дніпроазот виходить з простою і відновлює роботу азотної групи цехів.
Про це повідомили у прес-службі підприємства.
Відзначається, що Дніпроазот був призупинений через капітальний ремонт, різке підвищення цін на газ і падіння ціни на продукцію, що випускається.
“Незважаючи на всі перешкоди, нестабільне фінансове становище і інші економічні складнощі, ми провели низку програм, завдяки яким підприємство Дніпроазот виходить з вимушеного простою і відновлює роботу азотної групи цехів”, – зазначили у прес-службі.
Дніпроазот контролюється Ігорем Коломойським і іншими екс-власниками Приватбанку.
Нагадаємо, що 15 червня Дніпроазот припинив свою роботу у зв’язку зі збитковістю. Підприємство було виробником і постачальником рідкого хлору та соляної кислоти, які необхідні для очищення води.
При цьому Carlsberg Ukraine також повідомили, що компанія не закриває завод із виробництва пива в Україні через дефіцит хлору, а чекає на допомогу від уряду для вирішення цієї проблеми.
Також компанії Coca-Cola і PepsiCo заявили, що не будуть припиняти виробництво в Україні через зупинку роботи підприємства Дніпроазот, що виробляє хлор для очищення води.
Згодом Дніпроазот погодився відновити виробництво хлору, але за умови підвищення цін на вироблену продукцію. Однак Антимонопольний комітет України заявив, що підприємство може бути оштрафовано за відмову продавати хлор, необхідний для знезараження питної води.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас