Сайти "Ощадбанку" оновлять за 2,5 мільйона - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сайти "Ощадбанку" оновлять за 2,5 мільйона - ЗМІ

Казна та Політика
439
ПАТ “Державний ощадний банк України” 18 червня уклало угоду з ТОВ “Уамастер Україна” про послуги з розробки веб-сайтів на 2,5 мільйона гривень з ПДВ.
Про це повідомляється в системі “Прозорро”, передають “Наші гроші”.
Цього року буде надано 15 послуг з розробки нових сервісів і сторінок або заміни наявних сервісів на сайті “Ощадбанку” і його програми підтримки підприємництва “Будуй своє”.
Такі деталі про підряд, як обсяг замовлення і зарплати виконавців, невідомі, оскільки замовник не оприлюднив договір. У звіті про його укладення сказано, що “якість послуг повинна відповідати вимогам, що зазвичай висуваються до такого роду послуг”.
Засновницею столичного агентства “Уамастер Україна” зі статутним капіталом 1 тис. гривень є Ольга Висовень, а директором – Юрій Висовень. Перша також володіє ТОВ “Іком” ( “Інститут композиційних матеріалів”) разом з Ігорем Храмовим і Андрієм Булахом, а другий – ТОВ “Уамастер” разом з Максимом Хмарою і Євгеном Шевченком.
Підрядник є засновником ГС “Українська коаліція цифрової реклами” з низкою фірм.
У 2017 році “Ощадбанк” замовив “Уамастер України” розміщення свого сайту на хостингу Amazon з технічною підтримкою на 1 млн гривень, А в 2016 році – рекламні інтернет-послуги на 2,38 млн гривень. Інших державних підрядів фірма не отримувала.
Тим часом, раніше НАБУ і САП повідомили, що розслідують заволодіння 20 мільйонами доларів державного банку, організоване народним депутатом.
Суд обрав запобіжний захід синові народного депутата Станіслава Березкіна Максиму у вигляді утримання під вартою з альтернативою застави в 5 мільйонів гривень, хоча антикорупційна прокуратура просила для нього заставу в 150 мільйонів.
Заступник голови правління Ощадбанку Ірина Земцова, яку підозрюють у причетності до заволодіння 20 мільйонами доларів держбанку і якій суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, внесла заставу у 7 мільйонів гривень і вийшла з-під варти.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас